Over ons

Dragee is sinds vele jaren de distributeur van overheerlijke en ambachtelijke chocolade- en aanverwante zoetwarenproducten. Onze chocoladeproducten worden ontwikkeld en vervaardigd in het atelier van zusterbedrijf Chocolaterie Ickx.

Chocolaterie Ickx is gevestigd in Essen, België. In het atelier zijn meerdere, zeer ervaren chocolatiers dagelijks de mooiste producten aan het creëren. Er wordt alleen gewerkt met de allerbeste grondstoffen, zoals de couvertures van Barry Callebaut. Onze producten mogen dus ook met recht “echte Belgische chocolade” worden genoemd. Daarnaast zijn bijna al onze bonbons 100% natuurlijk.

Met deze verfijnde en exclusieve chocolade kunt u in elk seizoen en bij elke gelegenheid uw klanten verrassen. Voor elk seizoen worden er continu nieuwe producten ontwikkeld. Dit kunnen ontwikkelingen zijn op het gebied van smaak, maar ook van uiterlijk. Deze constante drang naar innovatie, maakt Ickx en Dragee tot dé trendsetter op het gebied van hoogwaardige chocoladeproducten. Uiteraard hebben wij niet alleen chocolade- en aanverwante zoetwarenproducten voor de seizoenen en feestdagen, maar ook een zeer uitgebreid assortiment voor het hele jaar door.

De kwaliteit van onze producten staat bij ons voorop. Wij willen alleen de mooiste en beste producten maken en leveren. Omdat kwaliteit zo belangrijk is voor ons, leveren wij onze producten met onze eigen geconditioneerde wagens uit. Met onze eigen wagens hebben wij een zeer breed distributienetwerk. Wij leveren o.a. aan (banket-)bakkers, chocoladespeciaalzaken en delicatessenwinkels.

Naast alle Belgische chocoladeproducten, die gemaakt zijn door Chocolaterie Ickx, biedt Dragee nog een zeer breed assortiment van andere chocolade- en zoetwarenartikelen, zoals Lindt chocolade, chocolade van Reber, Italiaanse zachte nougat van Quaranta, ambachtelijke fudge uit Noord Ierland, koffiesiropen van Routin, confitures van Van Woerkom, macarons van d’Haubry, diverse soorten koek en nog veel meer. Al deze producten worden geïmporteerd door ons andere zusterbedrijf, Rosenberg Import.

Kortom, Dragee Chocolaterie & Confiserie is een complete chocolade en zoetwaren groothandel. Bent u een professional en wilt u chocolade inkopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons enthousiaste en vakkundige verkoopteam is u graag van dienst.

Binnendienst:

Annik, Judith, Marina en Petra // +31165557838 // info@dragee.nl


Buitendienst:

Bert Muller // +31657565570 // bmuller@dragee.nl
Teun van Nunen // +31651378299 // tvannunen@dragee.nl
Marc de Jong // +31653989129 // mdejong@dragee.nl
Roeland Moons // +31651712822 // rmoons@dragee.nl
Ron van Mazijk // +31623399608 // rvanmazijk@dragee.nl
Wytze Nijboer // +31653989134 // wnijboer@dragee.nl

 

Chauffeurs:

Bert Muller

Corne Verwijmeren

Jeroen van Ast

Joost van Linden

 

 

 

x

Werd toegevoegd aan uw winkelwagen